Berenjenas al horno
Ingredientes
1 berenjena grande
1 berenjena grande
3 dientes de ajo
1 tomate
Queso (el que sea)
1 cucharadita de hierbas provenzales
1 cucharadita de sal
1 cucharadita de pimienta
Aceite de oliva
1 nagy fej padlizsán
3 cikk fokhagyma
1 paradicsom
Sajt (bármilyen)
1 kis kanál kakukk fü
1 kis kanál majoranna
1 kis kanál só
1 kis kanál bors
Oliva olaj
Elkészítés
Felkarikázzuk a padlizsánt egy újnyi vastagra héjastul és kis kockákat vágdosunk a húsába. A fokhagymát lereszeljük és összekeverjük egy kis olivaolajjal, a kakukk füvel, majorannával, a borssal a sóval és jól bekenjük vele a padlizsánt. Ezután sütöberakjuk 20 percre 180 fokra.
Ezalatt az idö alatt felkarikázzuk a paradicsomot nagyon vékonyra. Miután letelt a 20 perc, kivesszük a sütöböl a padlizsánt és a tetejére rakjuk a vékonyra vágott paradicsomot és a sajtot úgy hogy teljesen befedje. Mégegyszer sütöbe rakjuk 20 percre 180 fokon és kész is az Isteni finom padlizsánúnk! Forrón a legfinomabb de fogyaszthatjuk hidegen is!
Preparación
Cortamos la berenjena en rodajas de un dedo de ancho y le hacemos pequeños cortes de cuadrados en su carne. Rayamos los dientes de ajo y lo mezclamos con el aceite de oliva, las hierbas provenzales, la sal y la pimienta y lo metemos al horno a 20 minutos 180 grados.
Mientras, cortamos el tomate a rodajas muy finas. Cuando hayan pasado los 20 minutos, sacamos las berenjenas del horno y le ponemos el tomate y el queso para que la cubra del todo. Lo volvemos a meter a 20 minutos, 180 grados y después ya estará lista nuestra sabrosa y riquísima berenjena! En caliente está riquísimo pero se puede tomar en frío igual!
Padlizsán Sütöben
Hozzávalók1 nagy fej padlizsán
3 cikk fokhagyma
1 paradicsom
Sajt (bármilyen)
1 kis kanál kakukk fü
1 kis kanál majoranna
1 kis kanál só
1 kis kanál bors
Oliva olaj
Elkészítés
Felkarikázzuk a padlizsánt egy újnyi vastagra héjastul és kis kockákat vágdosunk a húsába. A fokhagymát lereszeljük és összekeverjük egy kis olivaolajjal, a kakukk füvel, majorannával, a borssal a sóval és jól bekenjük vele a padlizsánt. Ezután sütöberakjuk 20 percre 180 fokra.
Ezalatt az idö alatt felkarikázzuk a paradicsomot nagyon vékonyra. Miután letelt a 20 perc, kivesszük a sütöböl a padlizsánt és a tetejére rakjuk a vékonyra vágott paradicsomot és a sajtot úgy hogy teljesen befedje. Mégegyszer sütöbe rakjuk 20 percre 180 fokon és kész is az Isteni finom padlizsánúnk! Forrón a legfinomabb de fogyaszthatjuk hidegen is!
Ki próbáltam és isteni finom volt! Nem is nehéz el készíteni
ResponderEliminarÖrülök neki ha ízlett, tényleg Isteni finom és nagyon egyszerü az elkészítése.
Eliminar